Vi har brug for endnu en kollega, der vil være med til at hjælpe vores kunder

Som de fleste andre it-virksomheder er vi også altid på jagt efter nye dygtige medarbejdere.

Om du allerede er konsulent, enten for dig selv eller i en konsulentvirksomhed, intern it-medarbejder, studerende eller noget helt andet, kan et job hos Vivant sagtens være noget for dig. Vi arbejder generelt med et bredt spektrum af it-discipliner, og har højt fokus på online-/cloud-løsningen, specielt inden for Microsoft. Vi hjælper vores kunder med alt fra de små daglige udfordringer til store migrerings- og implementeringsopgaver som fx migrering fra egne servere til Office 365 og Windows Azure. Vores organisation er meget flad, og der er meget kort fra en god idé til realitet. Som medarbejder er du selv med til at skabe og forme dit job, og du er med til at afgøre de standarder og metoder, vi benytter hos kunderne, samt hvilke produkter vi vælger at fokusere på.

Kunne du tænke dig at arbejde med os, er du altid velkommen til at kontakte os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Lige nu søger vi en leder til vores supportafdeling.

Leder søges til vores supportafdeling

Du er en leder og motivator af natur og elsker at skabe dine resultater gennem de mennesker, du er leder for. Du har solid erfaring med at yde it-support og ønsker fortsat at have daglige supportopgaver og samtidig holde overblikket for den samlede afdeling. Du kan læse mere om stillingen her.