Vi har samlet hjælpen i manualer og videoer.

Mange brugere savner ofte en manual til Dynamics 365 CRM, hvor de hurtigt og nemt kan finde vejledning om, hvordan de fx får vist et overblik over aktiviteter for en enkelt kunde eller navigerer rundt i listerne.

Det er vanskeligt at lave en manual, der kan dække alles behov, da alle kunders CRM er formet forskelligt. Her kan du hente to manualer (på engelsk), der giver dig grundlæggende viden om brugen af CRM, og samtidig kan fungere som opslagsværk, hvis du skulle gå i stå.

Manual om CRM

Manual om CRM i Outlook

For at hjælpe dig har vi lavet en video, der gennemgår de mest basale funktioner. Den er lavet både for version 2011 og 2013 / 2015 / 2016 / 365.

For at give den bedste opløsning linker vi dig videre til YouTube frem for at vise den her på siden, hvor rammen bliver for lille. Hvis videoen ikke åbner automatisk i den fulde opløsning, skal du trykke på denne knap, når videoen starter.

Start video om
CRM 2013/2015
Start video om
CRM 2011
Start video om
ClickDimensions

 

  

Videoen omkring ClickDimensions er et oplæg fra Microsoft Campus Days 2012, hvor Jacob Mondrup og Flemming Bækdal holder indlæg. Selvom det er noget tid siden, så er indlægget stadig relevant.

Skulle du have lyst til at høre mere om Dynamics 365 CRM, eller de løsninger vi har lavet for vores kunder, er du meget velkommen til at kontakte os.