Vi søger en allround it-konsulent med erfaring inden for drift, support og Office 365.

  • Har du flair for at levere helstøbte løsninger og høj service?
  • Har du erfaring med allround it-drift og -support?
  • Kan du se pointen med cloud og specielt Office og Windows Azure?
  • Har du lyst til at dykke ned i sikkerhedsløsninger med mailkryptering, rights management, multifaktor-login?

Hvem er Vivant?
Vi er en konsulentvirksomhed, der hjælper små og mellemstore virksomheder med it-support, it-drift og implementeringsprojekter. Vi løser de fleste opgaver inden for Microsofts hovedprodukter – herunder Microsoft CRM.

Hvem vi håber, du er
Du er kundeorienteret og kan arbejde selvstændigt med og hos vores kunder og bære et projekt igennem, fra det er solgt, til det er leveret. Ud over de projekter, du selv arbejder med, vil du skulle fungere som level 2-supporter og være med til at håndtere de opgaver, som er eskaleret fra vores service desk. Ved behov vil du indgå i teamet, der servicerer vores kunder via telefon/mail. Dertil vil du have faste opgaver hos de af vores kunder, der har outsourcet deres samlede it til os, og hvor vi fungerer som deres it-afdeling.

Dine opgaver ligger typisk i to hovedområder:

  1. Planlægning og implementering af et konkret projekt. Det kunne fx være migrering fra lokale servere til Office 365, implementering af nyt og bedre wi-fi eller automatisering af software og policy deployment
  2. Fejlsøgning på en problematik i kundens it-miljø. Her kræver det ofte bred erfaring fra tidligere opgaver, hvor den viden, du tager med dig fra tidligere løsninger, leder dig på sporet af en løsning

Hvad du bliver en del af
Vi er et ungt team, der sættes pris på god kemi og en uformel tone, og som samtidig sætter en ære i høj faglighed, professionalisme og service. Som en del af en mindre it-virksomhed får du stor indflydelse på din hverdag, og hvordan de endelige løsninger skal udformes. På baggrund af vores fælles erfaringer udvikler vi løbende, hvordan vi leverer vores ydelser, og du er med til at vurdere, hvilke nye produkter og teknikker der skal være en del af vores forretning.

Vi bor på Nørrebro i et af Københavns mest attraktive områder med masser af liv og stemning. Vi har kontorer sammen med en af vores meget tætte og store kunder. Det betyder, at selvom vi er en mindre virksomhed, vil du i det daglige opleve at have masser af liv omkring dig. Vi har naturligvis kantineordning, pension og sundhedsforsikring samt en løn og bonus, der matcher dine kvalifikationer, erfaring og evne til at tiltrække forretning.

For at se hvilke kunder vi bl.a. arbejder med, kan du tjekke vores referencer.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.