Hos QVARTZ er den fulde bredde af Vivants kompetencer i spil.

Til daglig varetager vi brugersupporten, og fungerer i praksis som intern IT-afdeling.

Det indebærer dels afhjælpning af store og små IT-mæssige udfordringer, men også rådgivning i forbindelse med IT- og tele-relaterede spørgsmål, for at QVARTZ er velfungerende, omkostningseffektiv og fremtidssikret på samme tid.

Fakta om QVARTZ

QVARTZ udspringer af en fusion mellem Quartz Strategy Consultants og Copenhagen Consulting Company (CoCoCo), der blev til Quartz+Co, inden navneskiftet i september 2015.

QVARTZ er et af Danmarks førende konsulenthuse med ca. 250 medarbejdere, der rådgiver kunderne fra kontorer i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge.

Vivant vedligeholder både hardware og software for samtlige medarbejdere i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge. Hver dag er vi i tæt kontakt med mange brugere, der henvender sig personligt eller via vores service desk pr. mail eller telefon.

Vi har implementeret et skræddersyet Microsoft Dynamics CRM-system – herunder moduler til HR, salgs- og pipeline-forecast, rekruttering samt håndtering af e-mail event-invitationer og e-marketing. Vi foretager løbende systemtilpasninger og vedligehold samt håndterer den daglige brugersupport.

Ud over Dynamics CRM benytter QVARTZ SharePoint til dokumenthåndtering, Navision til ERP, SQL til BI og Data warehouse, Skype for Business til online-møder og Microsoft Hyper-V til virtualiseret serverdrift.

Da Quartz Strategy Consultants og Copenhagen Consulting Company (CoCoCo) fusionerede, stod vi for den IT-mæssige del. Det var en tung sammenlægning af systemer med behov for fælles standardiserede procedurer, som dels skulle migrere klient-pc'erne, men også skulle tage højde for brug af det bedste fra begge IT-miljøer.

SCCM (System Center Configuration Manager) blev brugt til udrulningen af Windows OS samt opgradering og standardisering af Microsoft Office.

Undervejs blev der opdateret til den seneste Windows-version og opgraderet til den nyeste Microsoft Office-pakke.

Løsningen har gjort det enkelt og effektivt at distribuere nye pc'ere ud til brugerne, samtidig med at der med lethed kan holdes styr på, om de rigtige versioner af software er i brug.

Mere om QVARTZ
Læs mere om deployment