Skype for Business er tale- og videomøder på den professionelle måde.


Mange kender og bruger allerede Skype. Skype for Business (tidligere Lync) er den forretningsorienterede udgave, der indeholder en del mere end det Skype, du allerede kender.

Skype for Business er på vej til at blive en del af Teams. Team er seneste samarbejdsværktøj fra Microsoft. Her samles alle Office 365 produkterne, så man kun har ét sted at finde sit teams dokumenter, opgaver, møderaftaler – og videomøder. De to produkter fortsætter dog sideløbende en tid endnu. Men mulighede er endnu flere, hvis man bruger Skype funktionerne via Teams.

Skype for Business er chat, taleopkald, videoopkald samt deling og samarbejde omkring Office-dokumenter som fx PowerPoint, Word og Excel. Du kan bruge Skype for Business til at holde kontakten med andre og holde effektive møder, mens du sparer tid og ressourcer.

Skype for Business effektiviserer dine tale- og videomøder

Det er fx let og enkelt at

  • Optage, gemme og publicere i Skype for Business. Du kan administrere dine optagede møder ved at omdøbe eller flytte dem. Du kan også vælge, hvad der skal medtages i optagelsen, fx chatbeskeder, deltager- eller panoramavideo. På den måde kan personer, der var forhindret i mødet, hurtigt blive opdateret
  • Du kan deltage i et Skype for Business-møde, uanset hvor du er. Det kan fx være i en lufthavn, på en café, på dit hotel eller via din mobilenhed, når du er på farten
  • Planlægge et Skype for Business-møde i Outlook eller Outlook Web. Her sætter du et møde op med personer inden eller uden for virksomheden, på samme måde som almindelige Outlook-møder
  • Sende en chatbesked i Skype for Business, se om en person er tilgængelig, starte en chatsession, og på den måde få afklaret et hurtigt spørgsmål. Hvis behovet opstår, kan du invitere andre til at deltage i samtalen

En stor del af Skype for Business vil virke bekendt, hvis du har brugt Skype. Layoutet for symboler og knapper er genkendeligt og intuitivt. Alle dine kontakter følger selvfølgelig med fra Skype til Skype for Business.

Gode råd for brugen af Skype for Business

Som virksomhed vælger man ofte at dedikere et eller flere mødelokaler til telefon-/videomøder. Det er en rigtig god idé, da man på den måde er sikret, at set-up’et er testet og optimeret. Mange undervurderer betydningen af, at et rum fx runger meget, eller mikrofoner og højttalere ikke er af en ordentlig kvalitet. Sidder man ved sin pc eller mobile enhed, vil man ofte bruge et headset, og rummets indretning er uden betydning.

Skype for Business har, ud over adgang fra Web og Outlook, også sin egen app til telefoner og tablets. Så fungerer det også ubesværet ‘på farten’.

Vejledninger
For at hjælpe dig kan du her hente vejledninger omkring henholdsvis

Klar til at høre mere?

Kontakt Jacob Mondrup, Partner og Seniorkonsulent

Infrastruktur

IT-infrastruktur er en af vores kernekompetencer. Hele grundlaget for en succesfuld brug af it er et godt netværk.

LÆS MERE HER

Brugersupport

Service er det centrale hos Vivant. De fleste it-brugere har brug for en livline en gang imellem. Vi kan hjælpe dig hvorend du er.

LÆS MERE HER

Dynamics 365 CRM

Værktøjet, der holder samling på trådene. Vivant er specialister i Microsofts system til håndtering af salg, service og marketing.

LÆS MERE HER