Backup af Office 365

Kan du genskabe dine data, hvis de skulle gå tabt?


Når uheldet er ude, finder man ud af, hvor værdifuldt det er at have styr på sin backup.

Uanset om der er tale om billeder, dokumenter eller andet data, så er det kritisk at miste.

Data forsvinder ikke kun, fordi man ved et uheld kommer til at slette eller overskrive. Data forsvinder desværre oftere på grund af bl.a. virus, ransomware eller nedbrud.

Det gælder også, når man har sine data i cloud-tjenester som fx Office 365, Dropbox eller lignende. Som enkeltkunde eller bruger er mulighederne for at genskabe data desværre ikke altid, som man forventer. Data er ofte ‘kun’ sikret mod, at selve datacenteret bliver ramt af uheld.

Hvad der er den optimale løsning afhænger naturligvis af ens set-up og behov.

Vivant tilbyder en løsning til backup af stort set alle datatyper – også SharePoint, OneDrive og resten af Office 365-produkterne som fx mail, kalender, kontakter m.m.

Med denne løsning kan vi meget hurtigt genskabe et site/en dokumentfolder/en fil eller mail, hvis uheldet skulle være ude. Det kan ske inden for minutter/timer – afhængig af mængden af data der skal genskabes. Der tages automatisk backup af de ønskede data minimum en gang i døgnet, og det er muligt at genskabe data tilbage fra den første backup. Al data gemmes i EU, og er beskyttet af EU’s regler for opbevaring af følsomme data.

Det er datamængden, der bestemmer prisen for backup af OneDrive og SharePoint. For mail, betaler man pr. bruger – uanset datamængde.

  • Exchange mailbox: 26 DKK / styk
  • OneDrive: 26 DKK / GB
  • SharePoint: 26 DKK / GB

Kontakt os for at høre mere om en løsning, der passer jeres behov. Vi kan også håndtere backup af lokale eller Azure basseret servere.

Kunne det være relevant at se på jeres generelle IT-sikkerhed, eller hvordan I beskytter jer mod spam og virus? Vi har skrevet lidt om både sikkerhed og antivirus.

Klar til at høre mere?

Kontakt Lars Kristensen, Partner

Klar til at høre mere?

Kontakt Martin Warner, Partner

Dynamics 365 CRM

Værktøjet, der holder samling på trådene. Vivant er specialister i Microsofts system til håndtering af salg, service og marketing.

LÆS MERE HER

Brugersupport

Service er det centrale hos Vivant. De fleste it-brugere har brug for en livline en gang imellem. Vi kan hjælpe dig hvorend du er.

LÆS MERE HER

Office 365

Er du usikker på hvad Office 365 er? Læs mere og find ud af hvordan jeres virksomhed får glæde af MS Cloud.

LÆS MERE HER