Overvågning

Serverovervågning kan forhindre mange problemer


Overvågning af kan fange mange problemer i opløbet.

Hvis man selv drifter sine servere, eller man selv har ansvaret for at overvåge sine servere hos en hosting-udbyder eller Windows Azure, er det selvsagt bedst, hvis man er proaktiv og hele tiden overvåger og kontrollerer sine servere for fejl og problemer. På den måde kan man komme voksende problemer i forkøbet.

Det kunne fx være:

  • Harddiske der er ved at løbe tør for plads
  • Systemer der bruger for meget RAM eller CPU
  • Services der ikke er startet korrekt efter en genstart
  • Sikkerhedsopdateringer der mangler at blive installeret
  • Backup der er gået i stå
  • Antivirus som ikke er helt opdateret

For at vedligehold af fx servere ikke skal blive for tidskrævende og dyr, bruger Vivant en række overvågningssystemer, der løbende holder øje med servernes tilstand. Skulle der opstå problemer, rapporteres dette via e-mail, sms eller vores overvågnings-dashboard.

Overvågningen spænder fra en helt simpel løsning, der tjekker, om serveren er tilgængelig, til en mere avanceret overvågning af hardware, applikationer, log-filer samt øvrigt netværksudstyr og printere.

Der skal ikke installeres et kompliceret system hos jer – kun en lille agent på den enkelte server, der skal overvåges. Denne agent er hele tiden i krypteret kontakt med vores overvågningsserver. Vi får besked, hvis noget skulle opstå, og, afhængig af jeres aftale med os, går vi i gang med fejlretning eller kontakter jer med en anbefaling, før vi går i gang med opgaven.

  • Løsningen koster fra DKK 50,- pr. server pr. måned eksklusive moms.
    Afhængig af jeres ønsker og behov kan dette kombineres med et klippekort, en serviceaftale eller en gratis rammeaftale for konsulentydelser.

Klar til at høre mere?

Kontakt Martin Warner, Partner

Dynamics 365 CRM

Værktøjet, der holder samling på trådene. Vivant er specialister i Microsofts system til håndtering af salg, service og marketing.

LÆS MERE HER

Brugersupport

Service er det centrale hos Vivant. De fleste it-brugere har brug for en livline en gang imellem. Vi kan hjælpe dig hvorend du er.

LÆS MERE HER

Office 365

Er du usikker på hvad Office 365 er? Læs mere og find ud af hvordan jeres virksomhed får glæde af MS Cloud.

LÆS MERE HER