Office 365 er den nye hjørnesten i moderne it

Microsoft Office 365 er fællesbetegnelsen for alle de onlineydelser, som Microsoft tilbyder og som dækker langt størtedelen af de flestes it behov. Gennem Office 365 kan man abonnere på Exchange, OneDrive, SharePoint, Teams og Dynamics 365 som en service via internettet, frem for at skulle have det installeret på egne servere eller hos en lokal hosting partner. Microsoft driver selv systemerne efter de bedste principper for meget høj oppetid og sikkerhed. Det spare en kolosal masse tid og omkostningerne på den lange bane.

Hvad er Office 365?

Office 365 er navnet på Microsofts cloud-ydelser


Mange er usikre på, hvad Office 365 egentlig er.

Somme tider støder vi den opfattelse, at Office 365 er den nye version af Office kontorpakken, der kan bestå af Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Altså en efterfølger til fx Office 2013. Det er en misforståelse.

Microsoft Office 365 er det samlede navn for alle Microsofts cloud-ydelser. Altså de ydelser man kan abonnere på, og hvormed man kan undgå selv at have systemerne installeret på egne servere eller hos en dyr hosting-udbyder. Et Office 365-abonnement kan bestå af et eller flere produkter, som man selv sammensætter. De fleste køber ydelserne samlet i pakker, der fx kan bestå af:

  • Exchange til mail og kalender
  • SharePoint til intranet og dokumenter
  • OneDrive til personlige dokumenter
  • Teams til samarbejde og online møder

I disse pakker, eller som enkeltprodukter, kan man også købe licens til Office kontorpakken til en meget attraktiv pris.

Ud over de nævnte systemer kan man få en lang række andre produkter som fx

  • Dynamics 365 CRM til kunde- og salgsstyring, marketing og servicehåndtering
  • Power BI til at skabe det fulde overblik over komplekse datamængder
  • Intune og og Azure AD til håndtering af sikkerhed på fx mobile enheder

… og en masse mere.

Så Office 365 er ekstremt meget mere end den nye Office kontorpakke.

Klar til at høre mere?

Kontakt Jacob Mondrup, Partner

Infrastruktur

IT-infrastruktur er en af vores kernekompetencer. Hele grundlaget for en succesfuld brug af it er et godt netværk.

LÆS MERE HER

Brugersupport

Service er det centrale hos Vivant. De fleste it-brugere har brug for en livline en gang imellem. Vi kan hjælpe dig hvorend du er.

LÆS MERE HER

Dynamics 365 CRM

Værktøjet, der holder samling på trådene. Vivant er specialister i Microsofts system til håndtering af salg, service og marketing.

LÆS MERE HER