IT-infrastruktur er en af vores kernekompetencer

Hele grundlaget for en succesfuld brug af it er et godt netværk. Fungerer internetforbindelsen, wi-fi, DHCP og DNS osv. ikke optimalt, får man ikke fuld glæde af alle de øvrige ting.

Vivants konsulenter har mere end 20 års erfaring med it-infrastruktur. Både fra de klassiske set-up med egne servere til alle de nye cloud services som Office 365 og Windows Azure – og de to i kombination.

Antivirus og antimalware

Vil du også gerne være fri for spam og malware?


Man skal ikke have haft en computer længe for at vide, at virus, spam og malware er et stigende og vedvarende problem, som man naturligvis skal beskytte sig imod.

Antivirusprogrammer slipper man aldrig for at have installeret på virksomhedens pc’ere. For at opnå optimal sikkerhed anbefaler Vivant produkter, der sikrer mod både virus, malware, spyware, ransomware osv. Vivant forhandler flere af de stærkeste produkter på markedet til brug mod virus, spam og malware, bl.a. Heimdal Security.

Systemet fungerer, ved at hver bruger får en klient installeret, der filtrerer al ind- og udgående internettrafik for at registrere og blokere skadelig software og kommunikation.

Ny malware er specielt designet til at gå uden om traditionelle antivirusprogrammer. Det er derfor vigtig at være helt opdateret. Malware og virus kan gemme sig i links, hjemmesider, e-mail, online meddelelser, online annoncer og meget mere. Ofte kan der gå et stykke tid, fra man bliver inficeret, til man mærker problemet. I mellemtiden kan man have smittet andre systemer eller brugere.

Heimdal installerer opdateringer helt automatisk, og lukker selv ned for sårbarheder, før ondsindet kode kan udnytte dem til at inficere din Windows pc eller MAC. Sammensætningen af flere produkter og teknologier sikrer dig en høj grad af sikkerhed mod både spam, virus og malware.

Hvis systemerne registrerer et forsøg på ondsindet trafik, bliver forbindelsen øjeblikkeligt blokeret. Vivant og Heimdal overvåger aktiviteten 24/7 og melder tilbage til vores kunder, når der er aktivitet, som brugeren skal kende til, eller som kræver handling fra brugeren. Ofte oplever brugerne ikke selv, at de er ‘under angreb’, før det er al for sent.

Klar til at høre mere?

Kontakt Lars Kristensen, Partner

Dynamics 365 CRM

Værktøjet, der holder samling på trådene. Vivant er specialister i Microsofts system til håndtering af salg, service og marketing.

LÆS MERE HER

Brugersupport

Service er det centrale hos Vivant. De fleste it-brugere har brug for en livline en gang imellem. Vi kan hjælpe dig hvorend du er.

LÆS MERE HER

Office 365

Er du usikker på hvad Office 365 er? Læs mere og find ud af hvordan jeres virksomhed får glæde af MS Cloud.

LÆS MERE HER