Service er det centrale hos Vivant

De fleste it-brugere har brug for en livline en gang imellem. Det kan enten være til spørgsmål omkring dele af systemer, man ikke har brugt før, eller hvis det ganske enkelt bare driller.

Hos Vivant kan man få hjælp på mange måder. Enten via en rammeaftale der afregnes udelukkende pr. forbrug, et klippekort, hvor vi har aftalt et samlet forbrug pr. måned, eller en ‘alt inklusive-aftale’, hvor der afregnes en fast pris pr. bruger pr. måned, og alt er inkluderet.

Vores konsulenter kan enten komme ud til jer for at hjælpe, eller I kan ringe til vores service desk, der kan hjælpe ved at guide via telefon, eller vi kan tilkoble jeres computer via ‘remote desktop’ for at se, hvad der er galt.

Konsulentydelser

Vores ydelser er designet til hver enkelt kunde


Virksomheder er forskellige. Derfor er vores it-ydelser også sammensat specielt til den enkelte kunde. 

I hovedtræk leverer vi på tre måder:

Hjælp fra gang til gang
Vi kommer forbi hurtigst muligt, når I ringer. Vi afregner pr. time. Denne model er på den korte bane den billigste, men omkostningerne kan svinge.

En fast rammeaftale
Vi kommer på aftalte tidspunkter, og løser konkrete, aftalte opgaver til en fast pris. Du ved altid, hvilken service du får, og hvad det koster. Nogle gange bruger du os meget – andre gange mindre. Omkostningerne kan svinge.

“All inclusive”
Ved en fast serviceaftale arbejder vi proaktivt med jeres set-up, og sikrer, at det altid er kørende. Vi kommer forbi jer på faste tidspunkter, gennemgår alle systemer, og står til rådighed for brugerne. Derudover har alle adgang til vores service desk, som kan hjælpe med det samme via telefon eller remote desktop. Ydermere er vi en fast sparringspartner for jer i alle tele- og it-relaterede spørgsmål. Det er som at have en it-afdeling selv. Prisen er fast og afregnes pr. bruger pr. måned. Prisen pr. bruger kan svinge fra aftale til aftale afhængigt af, hvor stort et set-up vi skal drive. Ofte vil en bruger gennemsnitligt bruge 1-2 time(r) pr. måned. Dertil kommer service og vedligehold af fx servere og netværk, som er dækket af aftalen. En typisk fastprisaftale ligger på mellem DKK 800,- og DKK 1.200,- pr. bruger pr. måned.

All inclusive til fast pris, er mest relevant for kunder med mere end 20 medarbejdere.

Klar til at høre mere?

Kontakt Jacob Mondrup, Partner

Dynamics 365 CRM

Værktøjet, der holder samling på trådene. Vivant er specialister i Microsofts system til håndtering af salg, service og marketing.

LÆS MERE HER

Infrastruktur

IT-infrastruktur er en af vores kernekompetencer. Hele grundlaget for en succesfuld brug af it er et godt netværk.

LÆS MERE HER

Office 365

Er du usikker på hvad Office 365 er? Læs mere og find ud af hvordan jeres virksomhed får glæde af MS Cloud.

LÆS MERE HER