Vi filtrerer spam og malware fra.

Man skal ikke have haft e-mail længe for at vide, at spam og malware er et stigende og vedvarende problem, som man naturligvis skal beskytte sig imod.

Antivirusprogrammer slipper man aldrig for at have installeret på både sine servere og lokalt på virksomhedens pc'ere. For at opnå optimal sikkerhed anbefaler Vivant produkter, der både sikrer mod virus, malware, spyware, ransomware osv. Vivant forhandler et af de stærkeste produkter på markedet til brug mod spam og malware – Heimdal Security.

Systemet fungerer ved, at hver bruger får en klient installeret, der filtrerer al indgående og udgående internettrafik for at registrere og blokere levering af skadelig software og kommunikation.

Ny malware er specielt designet til at gå uden om traditionelle antivirusprogrammer, og Heimdal er derfor et ideelt supplement til at øge sikkerheden. Den nyeste malware er nemlig specielt skabt til at gå udenom antivirus-detektering, så hvis antivirus er din eneste beskyttelse, kan og vil malware snige sig ind igennem hullerne.

Malware kan gemme sig i links, e-mail, online meddelelser, online annoncer og meget mere. Ondsindede hjemmesider prøver på at inficere din computer med download, bannere eller link, der leverer malware.

Heimdal installerer tilgængelige opdateringer automatisk og lydløst for at lukke sårbarheder, før ondsindet kode kan udnytte dem til at inficere din pc med malware. Sammensætningen af flere produkter og teknologier sikrer dig en ekstrem høj grad af sikkerhed mod både spam og malware.

Hvis systemerne registrerer et forsøg på at sende dine data til en ondsindet server, bliver forbindelsen øjeblikkeligt blokeret.

Vivant overvåger aktiviteten og melder tilbage til vores kunder, når der er aktivitet, som brugeren skal kende til, eller som kræver handling fra brugeren. Ofte oplever brugerne ikke selv, at de er 'under angreb', før det er al for sent. Med vores foreslåede løsning bliver angrebet forhindret, og vi bliver underrettet, så vi hurtigt kan forhindre lignende angreb.