Vi filtrerer virus og spam fra.

Man skal ikke have haft e-mail længe for at vide, at spam og virus er et stigende og vedvarende problem, som man naturligvis skal beskytte sig imod.

Vivant forhandler to af de stærkeste produkter på markedet til brug mod spam og virus – til antivirus anbefaler vi Trend Micro og til antispam Barracuda.

Antivirusprogrammer slipper man aldrig for at have installeret på både sine servere og lokalt på virksomhedens pc'ere. Derimod kan spamfiltrering klares ved, at man lejer sig ind i et scanningscenter, så man ikke behøver gøre den store investering selv. Sådan et scanningscenter har Vivant.
 

Vivant har sit eget scanningscenter

 
I praksis sendes alle jeres mails igennem vores scanningscenter, der består af en lang række firewalls og særlige filtre. I modtager kun de mails, som bliver godkendt, og som er fri for virus og spam, hvilket i sig selv vil lette belastningen på jeres server betragteligt. Ude i den enkelte medarbejders Outlook kommer kun de relevante mails.

Vores scanningscenter er en kompleks sammensætning af flere produkter og teknologier, som sikrer dig en ekstrem høj grad af sikkerhed mod både spam og virus.

Produkter og teknologier der sikrer mod både spam og virus