E-mailsignaturer

Vi kan levere en professionel e-mailsignatur, der ser godt ud hver gang


Centralt styret e-mailsignatur, som er ens for alle i virksomheden.

Signaturen kan indeholde både logografik, tabelopstillet tekst med indflettede variabler samt fælles kampagnegrafik, der sætter fokus på virksomhedens aktuelle prioriteter. Alle informationer, tekster og layout styres centralt med et let og enkelt browserværktøj.

Sådan kunne en signatur se ud:

Professionel centralt styret e-mailsignatur

Hvordan virker det?
Signaturen udarbejdes via browser, og kræver ingen lokal server installation for styring og udformning. Signaturerne udformes som ønsket, og ved hjælp af en lille softwareagent på brugerens computer lægges signaturen ind i mailklienten. Løsningen virker til alle Microsoft Outlook-versioner på både PC og MAC. Yderligere kan løsningen også integreres til Webmail, Google Mail, Office 365 samt iPhone og Android.

  • Hvad koster det?
    Vi anbefaler produktet Xink til e-mailsignatur. Det koster DKK 7,50 pr. bruger pr. måned. Vivant kan også hjælpe med at lave layoutet på signaturen, så den indeholder de elementer, I ønsker.

Klar til at høre mere?

Kontakt Lars Kristensen, Partner

Infrastruktur

IT-infrastruktur er en af vores kernekompetencer. Hele grundlaget for en succesfuld brug af it er et godt netværk.

LÆS MERE HER

Brugersupport

Service er det centrale hos Vivant. De fleste it-brugere har brug for en livline en gang imellem. Vi kan hjælpe dig hvorend du er.

LÆS MERE HER

Dynamics 365 CRM

Værktøjet, der holder samling på trådene. Vivant er specialister i Microsofts system til håndtering af salg, service og marketing.

LÆS MERE HER