Deployment

Effektiv og professionel udrulning af bruger- og operativsystemsoftware


Optimering af softwareudrulning.

Skal du i gang med et udrulningsprojekt, eller ønsker du at få standardiseret og automatiseret hele eller dele af din virksomheds bruger- og operativsystemsoftware, kan Vivant hjælpe dig.

Vivant har igennem årene opbygget stadig stærkere erfaringer og kompetencer på området omkring optimering af brugeroplevelsen på virksomhedens pc’ere.

Generelt set kan vi hjælpe jer med udviklingen af 100% standardiserede og automatiserede installationer af Windows pc’ere. Vi kan også hjælpe med udrulning af fx tredjepartsprogrammer, service packs, Microsoft Updates, drivere eller specifik ‘look and feel’.

Vi benytter hovedsageligt produktet Microsoft Deployment Toolkit, inTune og andre teknologier, som læner sig op ad disse produkter.

At have styr på sine installationer på denne måde, hvor alle virksomhedens computere er installeret og konfigureret på nøjagtig samme måde, mindsker risikoen for rigtig mange uforudsete fejl, giver stabile pc’ere gennem hele organisationen, øger produktiviteten og giver gladere medarbejdere.

Gennem arbejdet med disse ting hos vores kunder har vi opnået en rigtig god erfaring og forståelse for, hvordan man ved hjælp af standardisering kan levere den mest stabile pc gang på gang, og på hvilke måder man mest brugervenligt kan sætte en brugerprofils ‘look and feel’ op. Disse ting er naturligvis også rigtig væsentlige, når vi anbefaler alle at gøre brug af standardisering på denne måde. Vi kan udvikle jeres Windows-installation og/eller Windows-tilpasninger lokalt hos jer, eller vi kan udvikle tingene hos os og levere dem til jer på et USB-medie. I kan naturligvis også benytte jer af vores klargøringsafdeling, som kan klargøre nye pc’ere til jer som mellemled ved bestillingen. Så er den nye maskine 100% klar til brug ved ankomsten hos brugeren.

Klar til at høre mere?

Kontakt Martin Warner, Partner

Dynamics 365 CRM

Værktøjet, der holder samling på trådene. Vivant er specialister i Microsofts system til håndtering af salg, service og marketing.

LÆS MERE HER

Brugersupport

Service er det centrale hos Vivant. De fleste it-brugere har brug for en livline en gang imellem. Vi kan hjælpe dig hvorend du er.

LÆS MERE HER

Office 365

Er du usikker på hvad Office 365 er? Læs mere og find ud af hvordan jeres virksomhed får glæde af MS Cloud.

LÆS MERE HER