Hos QVARTZ er den fulde bredde af Vivants kompetencer i spil.

Qvartz

Det indebærer dels afhjælpning af store og små it-mæssige udfordringer, men også rådgivning i forbindelse med it- og tele-relaterede spørgsmål, for at QVARTZ er velfungerende, omkostningseffektiv og fremtidssikret på samme tid.

Vivant vedligeholder både hardware og software for samtlige medarbejdere på de mange lokationer. Hver dag er vi i tæt kontakt med mange brugere, der henvender sig personligt eller via vores service desk pr. mail eller telefon.

Vi har implementeret et skræddersyet Microsoft Dynamics CRM-system – herunder moduler til HR, salgs- og pipeline-forecast, rekruttering samt håndtering af e-mail event-invitationer og e-marketing. Vi foretager løbende systemtilpasninger og vedligehold samt håndterer den daglige brugersupport.

Ud over Dynamics CRM benytter QVARTZ SharePoint til dokumenthåndtering, Navision til ERP, SQL til BI og Data warehouse, Skype for Business til online-møder og Microsoft virtualiseret serverdrift. Altsammen basseret på Office 365 og Microsoft Azure.

Da Quartz Strategy Consultants og Copenhagen Consulting Company (CoCoCo) fusionerede, stod vi for den it-mæssige del af fusionen. Det var en tung sammenlægning af systemer med behov for fælles standardiserede procedurer, som dels skulle migrere brugernes pc’ere, men også skulle tage højde for brug af det bedste fra begge it-miljøer.

Deployment

Effektiv og professionel udrulning
af bruger- og operativsystemsoftware

Læs om deployment

Qvartz

QVARTZ er et konsulentfirma med nordiske værdier og en global rækkevidde.

Læs om qvartz

Vil du vide mere om Dynamics CRM?

LÆS MERE HER