PKA AIP

Outsourceing af al it.

Dermed får PKA AIP den komplette pakke af support, rådgivning og løbende udvikling af forretningssystemer.

PKA AIP har fra starten valgt en cloud-strategi, der gør dem helt uafhængig af egne servere. Alle mails, kalendre, dokumenter og Dynamics 365 CRM ligger i Office 365-skyen hos Microsoft. Herfra tilgår alle medarbejdere informationer, ligegyldigt hvor i verden de er. Fra kontoret i København til et mindre kontor hos en kunde på den anden side af jorden har man lige god adgang.

For at sikre en let og ukompliceret kommunikation mellem medarbejdere og kunder benytter PKA AIP Skype for Business. Dette bruges til små beskeder via chat, information om online-status, men i høj grad også til web-møder, hvor man ikke kun kan tale sammen face-to-face, men også kan samarbejde om dokumenterne samt justere og udveksle data.

På toppen af disse systemer benytter PKA AIP Dynamics 365 CRM – selvfølgelig også i Office 365-skyen. Her ligger alle informationer om kunder og kontakter, herfra sendes mails, og data vedligeholdes fra Outlook. Ud over de almindelige CRM-funktioner har Vivant udviklet et større xRM-kompleks af moduler og funktioner til styrring af PKA AIP’s mange investeringer. Således har PKA AIP overblik over de store summer, som forvaltes og investeres. På trods af komplekse processer og voldsomt mange data har man her det fulde og opdaterede overblik – både over de langsigtede planer og mål, men også de nærliggende opgaver, som den enkelte medarbejder skal tage sig af.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan PKA AIP styrer sine investeringer gennem Dynamics 365 CRM, og hvordan Office 365 har gjort dem helt fri af lokal it-hardware, så tag fat i os.

Dokumentstyring

Læs hvas vi har skrevet om muligheder for hurtig og smidig filhåndtering

Læs om dokumentstyring

PKA AIP

AIP er en direkte infrastrukturinvesteringsplatform for institutionelle investorer

Læs om AIP

Vil du vide mere om Dynamics 365 CRM?

LÆS MERE HER