ClickDimensions

Professionel e-marketing direkte i Dynamics 365 CRM


ClickDimensions

I måler sikkert allerede på hvem og hvor mange, der besøger jeres hjemmeside? Når I sender nyhedsbreve ud, ved I sikkert også nogenlunde, hvor mange af dem der når frem, og hvor mange af dem der kommer retur.

Bruger I et af de mere avancerede værktøjer til e-mail marketing, kan I også måle, hvem der rent faktisk læser jeres nyhedsbreve. Det er selvsagt meget nyttig viden, hvem der åbnede mailen, og hvad de klikkede sig videre til fra mailen. Kan man så kombinere det med viden om, at den selv samme person måske tidligere har været på jeres hjemmeside, og hvad de her har vist interesse for, er man godt rustet til at prioritere sine salgsindsatser. Det gælder, når man skal prioritere sine nye emner, og når man skal følge op på sine eksisterende kunder.

Al denne information, og meget mere, kan du få samlet i Dynamics 365 med ClickDimensions. ClickDimensions samler automatisk oplysninger omkring dine kundeemner, og giver dem en “lead score” ud fra udvalgte kriterier, der er vigtige for netop jeres virksomhed.

Med ClickDimensions kan I se, hvem der er interesseret i hvilke produkter og informationer, kvalificere deres interesser og handle ud fra det.

ClickDimensions er et produkt i hurtig udvikling. Vi anbefaler også at læse på ClickDimens eget website for de seneste nyheder. Men her er et par af systems hovedområder:

Social Discovery – se hvem dine leads er: Med ClickDimensions Social Discovery kan man fx vise de enkelte leads’ LinkedIn-profil sammen med de informationer, man allerede har om personer i Dynamics. Informationerne er integreret med jeres Dynamics 365, så I har et præcist overblik over, hvem vedkommende er.

Lead score: ClickDimensions sporer de besøgendes aktivitet på fx jeres hjemmeside, sammenholder med de øvrige informationer der er i systemet, og tildeler dem en ‘score’ baseret på hvert af deres besøg, hvilke sider de læser, og eventuelt hvad de downloader og abonnerer på. Scoren er baseret på værdier, I tildeler de forskellige elementer på hjemmesiden. Scoren kan være høj eller lav alt efter vigtigheden af sidens indhold. Salgsteamet kan ud fra ‘lead score’ hurtigt og let fastslå, hvilke leads der skal arbejdes videre med.

Web Tracking: ClickDimensions tracker, hvem der besøger jeres hjemmeside, og hvilke produkter/tjenester der interesserer dem. Alle besøgende spores, og ClickDimensions fastlægger, hvorfra de kommer. Når den besøgende bliver identificeret (ved enten at udfylde en formular eller klikke på et link i en af jeres marketing e-mails), sammenholdes disse oplysninger med tidligere besøg fra vedkommende. Det giver et unikt indblik i jeres kunders og leads’ interesser og mulighed for at optimere jeres kommunikation til dem.

Derudover er ClickDimensions også

  • E-mail marketing – fx nyhedsbreve
  • Nurture marketing – målret og juster dine budskaber efter kundens adfærd og ønsker
  • SMS – fx reminders
  • Campaign tracking – hvor godt fungerer dine indsatser?
  • Form capture – få data direkte fra din hjemmeside ind i CRM
  • Surveys – få overblik over kundernes feedback direkte i CRM
  • Landing pages – til avanceret tracking af fx links i nyhedsbreve
  • SoMe trafik,  annoncer og tracking

Klar til at høre mere?

Kontakt Jacob Mondrup, Partner

Infrastruktur

IT-infrastruktur er en af vores kernekompetencer. Hele grundlaget for en succesfuld brug af it er et godt netværk.

LÆS MERE HER

Brugersupport

Service er det centrale hos Vivant. De fleste it-brugere har brug for en livline en gang imellem. Vi kan hjælpe dig hvorend du er.

LÆS MERE HER

Office 365

Er du usikker på hvad Office 365 er? Læs mere og find ud af hvordan jeres virksomhed får glæde af MS Cloud.

LÆS MERE HER